De Reuzen 5: Celestin

Elk deel is door een andere tekenaar getekend op scenario van Christophe Lylian. Dit album is het werk van Mobidic van wie in 2018 het one-shot Berenkoning bij Saga Uitgaven verscheen. Diedeldus kondigt De Reuzen aan als een zesdelige reeks, maar in het Frans is in 2023 toch al een deel 7 verschenen.

“De kinderen en hun reuzen zijn verslagen en hun lot ligt in de handen van Calvin Crossland en reus Alyphar. Maar ergens in de Canadese wildernis, bij de stam van Cree-indianen, verschuilt zich een sprankeltje hoop. Het jonge meisje, Luyana, heeft dromen waarin de toekomst van de mensheid uitzichtloos lijkt. Overmand door twijfels en angst, aarzelt Luyana om haar rol als sjamaan van het volk op te nemen. De reuzen slagen erin om contact met haar te maken en haar om hulp te smeken. Zal Luyana haar lot blijven onderdrukken of zal ze de onlosmakelijke band met haar reus Wakytshi omarmen en zo strijden tegen Calvin Crossland?”

Softcover: € 9.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.