De Schatten van Berck uit het 3. Lady Bound

Terwijl Saga Uitgaven van de Vlaamse tekenaar Berck sinds enkele jaren Sammy als integrale reeks uitgeeft (deel 6 verscheen in oktober en deel 7 komt uit in januari 2024, Bonte een integrale uitbracht van Bercks Hansje en zijn stripverhalen voor Averbode in een tiendelige reeks publiceerde, geeft nu ook BD Must oud werk van Berck uit.

Onder de reeksnaam De Schatten van Berck uit het Weekblad Kuifje worden drie eenmalige avonturen uit het weekblad Kuifje in drie hardcoveralbums — en volledig in kleur! — uitgegeven in een pakket. Deze drie avonturen tekende Berck op scenario van Yves Duval. De drie albums tellen elk 32 pagina’s. In een van deze albums zitten bonuspagina’s met Bercks eigenhandig gefabriceerde trommeltje waarmee hij de reeks Hansje en de personages aan de redactie van Kuifje voorstelde.

Ook Lady Bound neigt naar James Bond. Deze vrouw van een soldaat is vastbesloten de reputatie van haar overleden man waar te maken en beleefde in 1967 haar avontuur in Kuifje. In 2005 kregen abonnees van Brabant Strip Magazine Lady Bound als jaarlijks gratis vakantiealbum in zwart-wit cadeau.

 

Hardcover: € 29.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.