De Slang en de Speer 3: Vijf-Bloemen

Terwijl deel 1 nog 184 pagina’s telde en deel 2 112 pagina’s zal ook de rest van Hubs vijfdelige, Azteekse detectiverereeks De Slang en de Speer 112 pagina’s tellen.

Oorspronkelijk zou de reeks een trilogie worden, maar bij het maken van het storyboard voor hoofdstuk 2 ging Hubs Franse uitgever Thierry Joor van Delcourt ermee akkoord om het vervolg van de reeks op te splitsen in vier delen na het al gepubliceerde deel 1 in plaats van twee resterende delen. Hub kan hierdoor in totaal een honderdtal pagina’s aan zijn verhaal toevoegen om het adequater en vloeiender te vertellen.

Over deel 3, met de titel Vijf-Bloemen: De adviseur van de keizer vertelt op zijn sterfbed aan zijn zoon dat hij zich moet voorbereiden om dit ereambt te aanvaarden. Maar deze zware taak moet plaats maken voor andere zaken. Want de zoon zoekt zijn verdwenen dochter, Vijf-Bloemen, en bovendien zijn er meer dan veertig mummies in alle hoeken van het Keizerrijk gevonden. De moordenaar van jonge meisjes loopt nog steeds vrij rond…”

Hardcover: € 34.95 - € 79.95 Luxe


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.