De vorsers 1: Ferraris, 1512 van lood naar goud

Nicolas Copernicus wordt als wetenschapper vaak gevraagd op conferenties en colloquia. De Poolse astronoom, dokter en jurist heeft jaren gespendeerd aan de gerenommeerde universiteit van Ferraris, die de beste studenten uit heel Europa verenigt. Zelfs de rebelse types die lak hebben aan de conventies van de canonieke leer. Bij zijn aankomst treft Copernicus een faculteit aan in rep en roer, opgeschrikt door de zelfmoord van een jonge student.

Bepaalde individuen, zoals de arrogante Paracelsus, stellen de omstandigheden van het overlijden in vraag, terwijl het onderzoek van de politie beperkt blijft tot een aantal ondervragingen … Zullen de wijsgeren met hun briljante geesten in staat zijn om de menselijke ziel te doorgronden en een nieuw licht te werpen op die duistere zaak?

Enkele wetenschappers, waaronder Copernicus, onderzoeken de moord op een docent in de universiteit aan de hand van wetenschappelijke methodes …

Softcover: € 8.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.