Dune, Huis Harkonnen 1

Na Dune, Huis Atreides is dit de tweede prequelcyclus van drie delen op de befaamde sf-klassieker Dune. Verschijnt ook weer als hardcover met stofomslag en als een op 100 exemplaren gelimiteerde collector’s edition met een andere cover, linnen rug en een ex libris. In maart komt de tweede Dune-film in de cinema.

Dune, Huis Harkonnen ontsluiert het sluimerende conflict tussen geliefde personages en bittere vijanden! Lees hoe de jonge jaren van iconische personages als Gurney Halleck, Vrouwe Jessica en Liet Kynes gevormd worden door de complexe en wrede manipulaties van Huis Harkonnen en zo de toekomst bepalen! Welke moeilijke keuzes verscheuren Leto omdat Baron Harkonnen complotten smeedt tegen Huis Atreides, maar ook tegen de Bene Gesserit en de Keizer zelf? En wie bespioneert Hertog Atreides vanop een veilige afstand? Deze gevaarlijke figuur zal belangrijk zijn voor toekomst van de Hertog en zijn nageslacht…”

Hardcover: € 29.95 - € 49.95 Collector Edition


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.