Sangre 4: Donnadion de Zalige

Adrien Floch (ook bekend van Ythaq) is vanaf dit album niet langer de tekenaar van Sangre. De Italiaanse tekenaar Stefano Vergani neemt het van hem over. Ook vaste inkleurder Claude Guth is ingeruild voor een nieuwkomer, namelijk Gloria Vezzaro. De reden voor de auteurswisselingen is dat Adrien Floch momenteel aan een eigen, dikke strip werkt op een eigen scenario. Dat verhaal speelt zich af in de huidige tijd en wijkt dus af van zijn fantasy- en sf-reeksen.

Donnadion de Zalige is een nieuwe afrekening van Sangre in de als acht delen voorziene reeks. “Sangre zet haar zoektocht naar wraak voort op Kalm-water, een jungle waar een enorme rivier doorheen stroomt. Daar vindt ze Donnadion, de derde moordenaar van haar familie, maar hij wordt vereerd als een heilig man… Na enkele weken rondvragen in de stad Theriasme vindt Sangre een schipper die haar naar een archipel midden tus- sen de mangroven brengt, wat een toevluchtsoord is voor ontsnapte slaven. Donnadion leeft daar als kluizenaar en predikt geweldloosheid. Maar hoe kan deze vreselijke piraat een heilig man zijn, de held van een vreedzame bevrijding van slaven? Kun je wraak nemen op een man die bezig is boete te doen?”

Softcover: € 9.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.