Heden Verse Vis 2: Bruggenbouwers

Om de twee weken kunnen de lezers van het Nederlandse stripblad de avonturen van Charel Cambré en Marc Legendre op Spaanse bodem volgen. Bruggenbouwers bundelt het tweede lange verhaal van de beide stripmakers. Wekelijks staan ze ook met een gag in De Morgen om er de actualiteit in te behandelen.

“Wanneer ze in het Spaanse plaatsje Verilejo komen vast te zitten, moeten Cambré en Legendre samen met de dorpsbewoners zien te overleven tot de brug hersteld is. Zich aanpassen aan het ritme en de gewoonten is de boodschap. Het loopt goed tot het tweetal beslist om in een hut op het strand aan hun volgende strip te werken en de locals menen dat ze een strandbar geopend hebben. Na het knotsgekke en bejubelde En Route leeft het perfect op elkaar ingespeelde duo zich opnieuw zonder al te veel remmingen uit. Bruggenbouwers bevestigt wat wij al langer wisten: het leven onder de Spaanse zon is zo slecht nog niet.”

Hardcover: € 19.99


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.