Het Keizerrijk Trigië integraal 7

“In dit zevende deel van deze heruitgave van De Opkomst en Ondergang van het Keizerrijk Trigië krijgen Keizer Trigo en zijn familie te maken met een verborgen beschaving, een reis naar de toekomst, politieke onrust, onbetrouwbare bestuurders, de dreiging van nucleair afval, een terroristische aanslag en een Uri Geller-achtige illusionist, die zijn genezende gaven misbruikt voor zijn eigen gewin. Alle verhalen in dit album werden in de jaren 1970 voorgepubliceerd in de weekbladen Sjors en Eppo en voor deze complete heruitgave opnieuw vertaald vanaf de oorsponkelijke publicatie.

Dit album bevat naast een uitgebreid making of-dossier, de verhalen De Vloek van de Zonaanbidders, Het Boze Oog van Toth Zandu, De Gelofte van Lukaz Rann, Het Geheim van de Duivelsrots, De Genezende Gokker, De Verzameling van Lipka, De Groene Plaag, De Vergeten vallei en Het Radioactieve Gevaar.”

Hardcover: € 34.95 - € 89.95 Luxe


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.