Het Verborgen Leven van Bomen

Peter Wohlleben is de beroemdste boswachter ter wereld en de auteur van de internationale bestseller Het Verborgen Leven van Bomen, die in meer dan veertig talen is vertaald, ook in het Nederlands bij uitgeverij Lev. Dit boek vormt zijn verhaal en na een literaire versie voor kinderen is er nu ook een stripbewerking door Benjamin Flao en Fred Bernard. Samen maakten ze in 2022 al een Franstalige, geïllustreerde novelle van de Marsupilami voor een bijlage van het weekblad Spirou. Niets van hun overige werk is al vertaald.

“Met zijn uitzonderlijke verteltalent neemt Wohlleben ons mee naar de diepste geheimen van bomen, tot in hun wortels. Hij voert de lezer mee op een fascinerende ontdekkingstocht door het bos en onthult de wonderlijke en vaak verborgen aspecten van het bos: de complexe interacties tussen bomen, hun communicatiewijzen, bewegingen en verdedigingsmechanismen. Het Verborgen Leven van Bomen opent de deur naar een betoverende maar kwetsbare wereld. Het beschermen van bomen is synoniem aan het beschermen van de mensheid zelf.”


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.