In het Midden van Nowhere (4): Minitrip naar de Hel

“We schrijven eind jaren 1960. Ook in het Amerikaanse stadje Nowhere heeft de flowerpower haar intrede gedaan: lange haarlokken, psychedelische trips en jongeren op zoek naar de zin van het leven, zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. T-Bone, Fat Mad en Carillon besluiten hun zorgeloze leventje in te ruilen voor de oorlog in Vietnam. Terwijl de jongemannen zich met veel moed en vooral veel opportunisme naar het woelige strijdtoneel in de tropen begeven, proberen de andere Nowheristen — al dan niet met succes — hun eigen dromen te realiseren aan het thuisfront.

Met Minitrip naar de Hel komt er een eind aan de soms bizarre en wenkbrauwfronsende belevenissen van de inwoners van Nowhere. Vier albums lang (waarvan drie bij Arcadia) zorgden de verbeelding van Jean-Luc Cornette en de tekeningen van Michel Constant voor een onvergetelijke roadtrip doorheen de tijd in een niet zo gewoon Amerikaans stadje.”

 

Hardcover: € 26.95 - € 55.00 Luxe


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.