Jacques Gipar integraal 3: Parijs-Normandië

Van deze reeks verschenen in 2016 en 2017 drie vertaalde albums bij Strip2000. Silvester pikte de reeks op in gebundelde edities met telkens drie verhalen per integrale van elk 144 pagina’s. De inhoud van de tweede integrale bevatte dus niet eerder vertaalde verhalen end at is ook het geval voor deze derde integrale die de delen 7, 8 en 9 bundelt. De Franstalige reeks telt inmiddels elf delen. De collector’s edition van 160 pagina’s met linnen rug en een andere cover bevat een extra dossier van 16 pagina’s met schetsen en illustraties en een door Jean-Luc Delvaux gesigneerde ex libris. De oplage bedraagt 100 exemplaren.

Tekenaar Delvaux heeft nog gewerkt aan de reeks Michel Vaillant. Hij voltooide in 2018 ook het tweede Paul Panter-avontuur van Maurice Tillieux. Van scenarist Thierry Dubois is zijn reeks Merlu, eveneens door Silvester uitgegeven, niet te versmaden.

“Dit keer reizen Jacques Gipar en Petit-Breton naar Normandië, waar onze helden te maken krijgen met genadeloze misdadigers. En daarna terug naar Parijs, waar een mysterieuze verdwijning en een netwerk van Russische spionnen de gemoederen flink bezighouden… Twee spannende zaken (in drie delen) in het hart van de jaren 1950!”

Hardcover: € 39.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.