Lucht 1: Onder een Minder Grijze Hemel

Door de auteurs van het eveneens bij Saga Uitgaven verschenen Oorlogswijn. François Porcel is ook de tekenaar van Folies Bergère, De Mentors, De Nar en Ridder Brayard, alle geschreven door Zidrou. Philippe Pelaez is een opkomende scenarist die almaar meer publiceert. Hij schreef onder meer De Bultenaar van Montfaucon, Furioso, Herfst in de Baai van de Somme, Oliver & Peter, Parallel, Six, De Sluis, Wraak in de Hel,…

“Sinds meteorieten zijn neergestort in de permafrost, waarbij bacteriën vrijkwamen die de lucht verstikkend maakten, heeft de bevolking zich om te overleven moeten uitrusten met maskers. De regering, die de luchtdistributie beheert, is begonnen met de bouw van luchtvaartuigen die de schadelijke deeltjes opzuigen en de atmosfeer weer inadembaar maken. Maar een mysterieuze terroristische groepering saboteert de schepen systematisch. Troy Denen, een lid van het Centraal Comité, krijgt de opdracht te infiltreren in het rebellennetwerk om uit te vissen wie achter het complot zit.”

Hardcover: € 22.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.