M.O.R.I.A.R.T.Y. 2: De Dief met Duizend Gezichten

In het Frans verschijnen de complete verhalen als tweeluiken in twee albums. Silvester bundelt deze echter als dubbeldikke one-shots waardoor je het complete tweeluik telkens in één enkel album te lezen krijgt. Voor het tweede verhaal neemt tekenaar Gess het over van Stevan Subic die het vorige album heeft getekend. Het schrijversduro Fred Duval en Jean-Pierre Pécau blijft op post. Samen scherende onder meer de uchroniereeks Uur U en de seriemoordenaarsthriller Wonderball.

“Parijs 1900. Terwijl de Wereldtentoonstelling de goegemeente in vervoering brengt vindt op de Trocadero esplanade de finish van een wereldwijde ballonrace plaats. ‘s Avonds arresteren Holmes en Watson een dief die goed geboerd heeft in alle steden waar de race halt gehouden heeft. Bij zijn ondervraging door de politie blijkt de crimineel meerdere persoonlijkheden te hebben. Dokter Sigmund Freud wordt te hulp geroepen…

Hardcover: € 29.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.