Marvel Classics 2-3: Daredevil, The Man without Fear 1-2 (premium pack)

Dark Dragon Books lanceerde in december 2023 de reeks Marvel Cassics met het verhaal Contest of Champions. Deze collectie presenteert oude, klassiek geworden comics in een nieuw hardcoverjasje. Daredevil, The Man without Fear verscheen oorspronkelijk in 1993-1994 en bundelde de krachten van tekenaar John Romita Jr., inkter Al Williamson en scenarist Frank Miller. In Marvel Classics verschijnt het verhaal als een tweeluik van tweemaal 80 pagina’s. Ze zijn ook te koop als een premium pack met een dubbelzijdig bedrukte A3-poster.

“Matt Murdock werd opgevoed door zijn alleenstaande vader, een uitgerangeerde bokser die zijn fouten moest bekopen met de dood. Matt was het buitenbeentje, door iedereen gepest en gekweld, maar zijn leven verandert voorgoed wanneer een ongeluk met radioactief materiaal hem blind maakt en zijn andere zintuigen versterkt. Daredevil, de man zonder angst, is geboren. Dit is zijn verhaal, over liefde, pijn, teleurstelling en kracht.”

 

Softcover: € 59.95 pakket met dubbele A3-poster


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.