Max Fridman integraal 1

Saga Uitgaven gaf de voorbije jaren diverse integrales uit met het werk van Vittorio Giardino: Fatale Vakanties (met korte verhalen uit onder meer het stripmaandblad Wordt Vervolgd), Jonas Fink (compleet in twee integrales) en Erotica (met alle korte verhalen van Little Ego en het nooit eerder vertaalde Eva Miranda), allemaal met rijkelijk geïllustreerde dossiers. Nu en in de komende jaren volgt Giardino’s spionagethriller Max Fridman. De eerste integrale bundelt de delen 1 en 2, de tweede integrale zal de delen 3, 4 en 5 (de Spaanse cyclus) bundelen en de derde integrale wordt de vertaling van het extra dikke, compleet nieuwe verhaal waar Giardino momenteel de inkleuring van verzorgt.

Deze eerste integrale telt 216 pagina’s met maar liefst 59 dossierpagina’s. De meeste daarvan zijn schetsen, ontwerptekeningen, illustraties, reproducties van de originelen van verschillende covers. De uitgave verschijnt ook als een luxe met linnen rug, een gesigneerde ex libris en een andere cover.

Hongaarse Rapsodie en De Poort van de Oriënt vertellen het verhaal van Max Fridman, een voormalig agent van de Franse inlichtingendienst. In 1938 raakt Max verstrikt in een web van ongeloof en leugens. Door zijn verleden als spion wordt hij reddeloos meegesleurd in een duistere zaak, waarvan hij niets weet en die hem niet aangaat.

Maximilien David Fridman is een personage waarmee zijn schepper, Vittorio Giardino, zijn lezers meevoert naar steden als Boedapest of Istanboel om ze te boeien met verhalen die zich afspelen in een Europa op de rand van de Tweede Wereldoorlog.”

Hardcover: € 37.95 - € 64.95 Luxe


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.