Melisande (24): De Spookstad

“Om hun tovenaarskunsten in praktijk te brengen, worden Melisande en haar nichtje Mélusine op stage naar Harreburg gestuurd om een halt toe te roepen aan de vreemde gebeurtenissen die het dorpje al geruime tijd in de ban houden. Ondanks de tegenwerking van de plaatselijke bevolking wordt het de twee al gauw duidelijk dat er meer aan de hand is dan alleen maar vreemde geluiden en spookachtige verschijningen. Voor ze het beseffen, komen ze oog in oog te staan met een oude vijand die er alles aan doet om Melisande het leven zuur te maken?

Hoewel uitgeverij Dupuis in 2019 besliste de stekker uit de reeks Melisande te trekken, zal Arcadia nog enkele jaren zoet zijn met het uitgeven van de resterende niet vertaalde albums. Met De Spookstad is Arcadia ondertussen al aan een vierde album toe rond de lotgevallen van het bevallige heksje Melisande. Tekenaar Clarke heeft de voorbije jaren zeker niet stilgezeten en werkte samen met Vincent Dugomier aan het drieluik Urbex dat bij Le Lombard verscheen.”

Hardcover: € 26.95 - € 55.00 Luxe


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.