Michel Vaillant seizoen 2 13: Verlossing

In deze Michel Vaillant keert Steve Warson terug achter het stuur van een F1-wagen. Ook nieuw is Eillam, die Marc Bourgne assisteert voor de tekeningen. Dat deed hij in het verleden ook al voor Bourgnes detectivereeks Frank Lincoln (de delen 5 en 6). Hij tekende ook mee aan een onvertaald dossieralbum van Michel Vaillant over honderd jaar Le Mans.

“Indycar Grand Prix, Florida. Elsa Tainmont, de Canadese pilote van Vaillante, vervangt Michel nadat hij de wedstrijd heeft verlaten om Françoise bij te staan in haar gevecht tegen kanker. Maar de zaak ‘Senator Warson’ gaat alles omgooien… Want Steve kruipt weer achter het stuur van een Vaillante voor de beroemde 500 miles! Het is een list van de FBI om de moordenares die hem achternazit uit haar tent te lokken. Bovendien racen ook Michel en Elsa mee. Warson weet het nog niet, maar er wacht hem een vreselijke onthulling… Nu al een historische Michel Vaillant!”

 

Softcover: € 9.99

Hardcover: € 17.99


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.