Net Niet Verschenen Boeken Appendix

GummbahNet Niet Verschenen Boeken is inmiddels een cultklassieker. De veelgeprezen verzameling boeken die de drukpers om uiteenlopende redenen net niet haalden bevatte onder meer onvergetelijke titels als Borduren met Gebalde VuistenMet een Rugzak Stampvol Porno Dwars door Aken en Mos en Waar het Groeit. In de dertien jaar die volgden na verschijnen is Gummbah onverstoorbaar verder gegaan met het bijeenbrengen van de beste weeskinderen van het boekenvak en nu is het dan eindelijk tijd voor een nieuw deel. De Net Niet Verschenen Boeken Appendix geeft ook dit keer een prachtige dwarsdoorsnede van de bizarre wereld van het onverschenen boek, met daaruit fragmenten, passages en flapteksten.

Gummbah publiceerde in vele kranten en tijdschriften, zoals de VolkskrantHumoNieuwe Revu en het Noorse tijdschrift Lunch. Eerder verschenen in de reeks gebonden uitgaven bij De Harmonie onder andere De Avonturen van Wim KutDe Definitieve Feministische Golf en Het Eeuwig Jeukende Zelf.”

Hardcover: € 29.90


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.