No Body seizoen 1 deel 1: Onbekende Soldaat

Start van de eerste cyclus in vier delen. Daarna verscheen in het Frans nog een tweede seizoen van de psychologische misdaadthriller die in drie delen was uitverteld. De auteur is Christian De Metter, van wie de voorbije jaren onder meer De Kleuren van de Brand, Tot Ziens Daarboven, Scarface en Shutter Island verschenen, allemaal romanbewerkingen. No Body heeft hij zelf geschreven.

“2007, Verenigde Staten. In Montana wordt een man — 57 jaar oud, stevig, bebaard, met lang haar en tatoeages over zijn hele lichaam — gearresteerd op de plaats van een misdaad waarvan hij zichzelf beschuldigt. Een jaar later wordt een jonge psycholoog door de rechter ingeschakeld om de man psychologisch te onderzoeken. Hij geeft zijn verklaring, maar sommige dingen kloppen niet… Geleidelijk aan ontstaat er een vertrouwensrelatie tussen hen en de man begint te vertellen over zijn leven vanaf de dag dat het op zijn kop werd gezet…”

Hardcover: € 24.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.