Olivier Blunder 4 : Is weer helemaal de oude

Goed nieuws voor de fans van Olivier Blunder, of lezers die de reeks hebben (her)ontdekt dankzij Arboris’ eerdere albums. De uitgeverij gaat ermee door, nu met niet eerder vertaalde gags van Greg, de oorspronkelijke auteur van de praatvaar.

“De nieuwe avonturen van Olivier Blunder, door Fabcaro en Serge Carrère als opvolgers van oorspronkelijke auteur Greg, vielen in de smaak bij het Nederlandstalige publiek. Helaas zijn er in het Frans maar drie nieuwe albums gemaakt, die nu allemaal vertaald zijn, maar… bij het spitten in de archieven kwam aan het licht dat er nog een heel stel Olivier Blunder-albums van Greg zijn, die nooit vertaald zijn geraakt omdat het tempo van de Nederlandstalige albums lager lag dan in het Frans. Dat geeft ons de mogelijkheid onze albumreeks voort te zetten met onvervalste ‘vintage’ avonturen van Olivier Blunder, die toch helemaal nieuw zijn. Dat belooft heel wat uurtjes vermaak! Hop!”

In principe zijn we nog goed voor acht extra albums. In de oorspronkelijke reeks zijn namelijk veertig albums verschenen, terwijl de Franse reeks er achtenveertig telt. De nummering tussen beide taalversies wijkt ook af.

Softcover: € 9.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.