Omula en Rema 1: Het Einde van een Wereld

Ambitieuze nieuwe sf-reeks van Jorge Miguel (OrionShanghai Dream) en Yves Sente (XIIIBlake en MortimerThorgalEen Ster van Zwart Katoen, De JanitorDe Wraak van Graaf Skarbek). Deel 1 is 88 pagina’s dik!

“In een verre en futuristische wereld is de bevolkingstoename niet meer te stoppen. Omula en zijn ouders moeten noodgedwongen op expeditie naar de grenzen van het universum om een planeet te vinden waar ze kunnen leven. Aan boord van het ruimteschip zitten klonen van alle bemanningsleden, onder wie de jonge Rema. Op hetzelfde moment is de antieke stad Albalonga op aarde het toneel van een politiek complot. Amulius, zoon van koning Procas, probeert in het geheim de kroon van zijn vader te bemachtigen en een autoritair regime in te stellen. Samen zullen deze personages uit verschillende tijdperken en planeten aan de basis liggen van belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis…”

Hardcover: € 21.99


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.