Revolutionairen (1): Op de Vlucht

“September 1792, Frankrijk is al enkele jaren in de ban van de Franse Revolutie, die al menig aristocratisch hoofd heeft doen rollen door de niemand ontziende guillotine. Na de moord op haar moeder probeert Célénie met de hulp van haar vrienden, Toine, Titor en Mézina uit de handen te blijven van haar oom, markies de Valoire. De meedogenloze markies heeft het op de familieerfenis gemunt en spaart kosten noch moeite om zijn nichtje uit de weg te ruimen?

Op de Vlucht is het eerste deel van Revolutionairen, de nieuwe reeks van Xavier Fourquemin en Régis Hautière, die in het Frans bij uitgeverij Le Lombard verschijnt. De in België residerende Fransman Fourquemin is vooral bekend van De Legende van het Wisselkind en De Wezentrein en recent nog van De Onderzoeken van Lord Harold en Molly West. Régis Hautière is de scenarist van de populaire oorlogsstrip De Oorlog van de Lulu’s.”

In dit eerste album zit een extra dossier.

 

Hardcover: € 26.95 - € 55.00 Luxe


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.