Rover 1: De Bloedgolf

Nieuwe jeugdreeks van het duo Pauline de La Provôté, die als striptekenaar debuteert, en Jean-Baptiste Saurel, in eerste instantie een filmregisseur (Aquabike en een in 2024 te lanceren Franse tv-reeks van Zorro met Jean Dujardin).

“Een groot avontuur voor jongeren, vol piraten, plotwendingen en humor! Brigantin, het oude schip van Rovers moeder, ligt nog steeds aangemeerd. Zijn vader is verdwaald in zijn herinneringen en spijt sinds de verdwijning van zijn vrouw, die bekend stond als een groot avonturier. Dit alles weerhoudt de negenjarige jongen er niet van om met zijn vriendjes piraat te spelen op de eerbiedwaardige boot. Tot op een dag Gaspard Pivoleux, een louche verzamelaar, Rovers vader dwingt om Brigantin te verkopen… Woedend en zeer gehecht aan de enige herinnering die hij aan zijn moeder heeft, besluit Rover met zijn bemanning op een ongelooflijke schattenjacht te gaan. Maar Pivoleux, die een geheim plan lijkt te hebben, ziet dat misschien niet zo… Avontuur, gevaar en zelfs magie zullen de koers bepalen voor deze onwaarschijnlijke, moedige en… onervaren bemanning!”

Softcover: € 9.99


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.