San Francisco 1906 1: De Drie Judiths

Deel 1 van een tweeluik door de auteurs van Na de Hel. Tekenaar Fabrice Meddour gaat al een tijdje mee en kennen we nog van rechtstreeks geschilderde reeksen als Hispañola, bijdrages aan De Orde van de Drakenridders en recenter het one-shot Het Meisje op de Kade. Damien Marie schreef onder meer De Keuken van de Duivel.

“17 april 1906, de avond valt in San Francisco. En zoals elke avond komt het kamermeisje naar haar werk in het majestueuze Palace Hotel. Ze heeft de opdracht gekregen om te zorgen voor de ster van de dag: Enrico Caruso, de beroemde Italiaanse tenor die op dat moment optreedt op het podium van het Grand Theatre Central… Terwijl ze controleert of de kamer in orde is, ontdekt ze een pakketje dat ze niet had mogen zien en dat haar in handen doet belanden van de ergste criminele clans van de stad, die er alles voor overhebben om het terug te krijgen… Net wanneer de uitkomst steeds hopelozer lijkt voor het jonge meisje, begint de aarde te beven…”

Hardcover: € 21.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.