Sfinx-collectie 9: Een Avontuur van Gino en Ambrosius 3: Het Geharnaste Spook

Deze reeks van Dino Attanasio en Carlo Triberti vertelt de lotgevallen van twee loodgieters, een vader en een zoon. Tussen 1965 en 1968 publiceerde de Italiaanse krant Corriere della Sera vijf verhalen, waarvan Kuifje er drie in het weekblad publiceerde. ’t Vlaams Stripcentrum wil alle vijf verhalen in de Sfinx-collectie uitgeven. Het Geharnaste Spook is het derde verhaal en is getekend én geschreven door Attansio.

“In het derde avontuur van Gino en Ambrosius staan vader en zoon loodgieters voor een bijzondere uitdaging. Ze worden ingehuurd voor een klus in de villa van een markies, maar al snel ontdekken ze dat hun opdrachtgever nogal excentriek is. Het wordt pas echt vreemd wanneer ze worden geconfronteerd met een spookachtige verschijning, gehuld in een harnas. Terwijl ze proberen hun werk te doen, worden ze geconfronteerd met steeds meer onverklaarbare gebeurtenissen…”

Softcover: € 15.00


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.