Shelton & Felter 2: Het Spook van de Adriatic

In 2017 lanceerde de Waalse uitgeverij Kennes de detectivereeks Shelton & Felter van Jacques Lamontagne, de auteur van de western Wild West en tevoren de tekenaar van de reeksen Aspis en De Druïden. Het eerste deel werd pas in 2021 vertaald. In het Frans liep de reeks tot deel 4. Kennes is intussen zo goed als opgehouden te bestaan. Saga Uitgaven had al de jeugdreeks Ninn overgenomen en zet nu ook Shelton & Felter voort, te beginnen met de vertaling van deel 2. Elk album is een compleet verhaal.

“Isaac Shelton, ooit bokser maar nu journalist, en Thomas Felter, een wat vreemde boekhandelaar, proberen samen een reeks geheimzinnige moorden op te lossen. In Het Spook van de Adriatic moet de arme Felter naar de begrafenis van zijn zus in Engeland, aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Hij heeft geen andere keuze dan de boot te nemen. Hij heeft echter last van zeeziekte. Gelukkig biedt Shelton aan om met hem mee te gaan! Maar de reis zal verre van rustig verlopen, met een nieuw onderzoek in het verschiet voor het duo. In cabine B215 heeft een passagier zojuist zelfmoord gepleegd. Tenminste, dat is wat iedereen denkt totdat Felter, tussen de misselijkheid door, arriveert en enkele verontrustende details opmerkt.”

Hardcover: € 21.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.