Six 2: Een Berg Goud

Vervolg van de western van scenarist Philippe Pelaez voor de Spaanse tekenaar Javier Sánchez Casado. Samen maakten ze het tweeluik Een Stukje Spinazietaart waarvan Casterman deel 2 niet wou vertalen. Pelaez is een prima scenarist, die we sinds enkele jaren kennen van onder meer De Bultenaar van MontfauconOliver & PeterOorlogswijnWraak in de HelDe Sluis en Herfst in de Baai van de Somme.

“Ze zijn met zes. Zes buitenbeentjes die door het lot zijn samengebracht. Elk van hen draagt een duister geheim met zich mee. Zoals in elke western worden de zes protagonisten gedreven door hun overlevingsinstinct — en hun geldzucht. Ze zijn op weg naar de mijn die Kid, de eenogige jongen, heeft geërfd: een plek met een ijzingwekkende reputatie, een oude begraafplaats voor zieke of oude Arapaho-krijgers, een plek die de mijnwerkers tot waanzin heeft gedreven. Maar de weg erheen is lang en bezaaid met obstakels…”

Softcover: € 9.99

Hardcover: € 17.99


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.