Space Relic Hunters

Grun is de tekenaar van Metronom’ en Het Verbond van de Opalen. Op scenario van Sylvain Runberg (Orbital, Heroveringen, Millennium, Warship Jolly Roger) tekende hij al de sf-trilogie Op Mars_.

“Na een religieuze interplanetaire oorlog en een daardoor verwoest Melkwegstelsel, besluiten vier goden, bijgenaamd de Grote Quatuor een nieuw rijk te stichten. Ze installeren een gewelddadige en repressieve dictatuur die elke vorm van godsdienst anders dan die van hen vernietigt. De goddelijke Legioenen moeten ervoor zorgen dat hun religieuze orde wordt gerespecteerd. Maar ondanks hun optreden gaan verschillende volken in het geheim door om hun oude goden te vereren. Deze situatie creëert een galactische handel in buitenaardse relieken, verbonden aan talrijke, inmiddels verboden culten. Wie verboden zegt, zegt smokkel en het ontstaan van de Relic Hunters. Van die activiteit leven de mens Xia en Kleine Mercur, een gemaskerde alien, van wie we de afkomst niet kennen. Ze maken deel uit van de beste reliekjagers van de Melkweg en worden voor een nieuwe missie vergezeld door Vitellius, een deserteur van de goddelijke Legioenen.”

Hardcover: € 34.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.