Star Wars Captain Phasma 1

Het verhaal richt zich op Captain Phasma na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode VII The Force Awakens. Tijdens de laatste momenten van The Force Awakens begint de Starkiller Base te beven en te scheuren en is het lot van Captain Phasma onzeker! Het verhaal gaat vooraf aan de nieuwe bioscoopfilm “The Last Jedi”. en valt dan ook onder de reeks: Journey to Star Wars: The Last Jedi.

Het verzet van Generaal Organa heeft een directe aanval gedaan op het krachtigste wapen van de eerste orde: de Starkiller Base. Een klein aanvalsteam bestaande uit Han Solo, Chewbacca, en voormalig stormtrooper FN-2187, nu een verzetsstrijder bekend als Finn, heeft de basis geïnfiltreerd om te proberen de defensieschilden rond de Starkiller Base uit te schakelen. Terwijl het planeetverwoestende superwapen wordt opgeladen wordt Captain Phasma onder schot gehouden en gedwongen de schilden uit te zetten. Het verzet kan daardoor de Starkiller Base met volle kracht aanvallen. Gevangen genomen door het verzet en in een vuilnispletter gegooid, volgden we de krijger in zijn chromen pak vanaf de grootste nederlaag van de Eerste Orde tot aan de start van de gebeurtenissen in “The Last Jedi”.

Softcover: € 8.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.