Storm – Integraal – 1

In januari kondigden we je de komst van de integrale reeks van Storm aan, waarin Uitgeverij L alle albums, inclusief van de spin-offreeksen zal bundelen. Er is de gewone hardcovereditie (34,95 euro) met een bestaande coverillustratie van Don Lawrence, de oorspronkelijke tekenaar van de reeks, en de luxeversie (89,95 euro) met een gloednieuwe cover van Romano Molenaar en Jorg de Vos, de officiële opvolgers van Lawrence. De luxes verschijnen in een oplage van 300 exemplaren.

Elke integrale bundelt drie verhalen uit de Storm-reeksen De Kronieken van de Diepe Wereld (de eerste cyclus van deel 1 tot 9), De Kronieken van Pandarve (vanaf deel 10), de spin-off De Kronieken van Roodhaar (de prequel zonder Storm) en De Kronieken van de Buitenring (het eenmalige verhaal van Minck Oosterveer en Willem Ritstier). De onlangs door Apri Kusbiantoro voltooide en door Dick Matena gestarte spin-off De Kronieken van de Tussentijd, geschreven door Martin Lodewijk, staat weliswaar niet in de communicatie over deze integrale.

De eerste integrale bevat niet alleen de delen 1 tot 3, zijnde De Diepe WereldDe Laatste Vechter en Het Volk van de Woestijn, maar ook het nulnummer Commandant Grek, dat aan Storm vooraf ging.

Uitgeverij L voorziet voorlopig vijftien integrales, tweemaal per jaar, er nog wel rekening mee houdend dat Storm en Roodhaar doorlopen en uiteindelijk ook telkens gebundeld zullen raken. Uiteraard staat in elke integrale een uitgebreid en rijkelijk geïllustreerd dossier over de makers en de totstandkoming van de verhalen. Uitgever en Storm-fanaat Rob van Bavel dook hiervoor opnieuw in zijn archieven om uniek beeldmateriaal te selecteren.

Hardcover: € 34.95 - € 89.95 Luxe


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.