Stripvrouwen

Van Noir Dessin Production verschijnen sinds dit jaar al heel wat uitgaves met werk van François Walthéry, zoals de integrales van De Ouwe Blauwe en Een Echte Vrouw, maar ook artboeken met illustraties van hem en collega’s. Hij is ook prominent aanwezig in de uitgave Stripvrouwen, een handzaam boekje met pin-ups door verschillende tekenaars, telkens met anekdotes over signeersessies op diverse locaties erbij.

Deze uitgave verschijnt in twee edities van 48 pagina’s: een hardcover die 19,95 euro kost en een luxe van 49,95 euro met linnen rug en een door Walthéry gesigneerde prent. De overige tekenaars die exclusieve tekeningen voor dit boekje leverden zijn Brada, Alexis Chabbert, Dany, Dragan De Lazare, Daniel Desorgher, Bruno Di Sano, F’Murr, Francis Carin, Bruno Gilson, René Hausman, Frank Margerin, Félix Meynet, Nico Van De Walle, Pierre, André Taymans en Marc Wasterlain.

Hardcover: € 19.99 - Luxe € 49.99


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.