Tanguy en Laverdure 34: Tanguy tegen Laverdure

In het Frans zit de reeks inmiddels aan deel 35. Arboris haalt weer wat achterstand in. De integrale reeks, die de reguliere delen tot deel 25 bundelt, is sinds 2021 in tien delen compleet. Deze integrales bundelen enkel de klassieke albums die tot 1988 werden uitgegeven. Heel wat jaren daarna (in 2002 in het Frans, in 2013 pas in het Nederlands) maakte de luchtvaartreeks een comeback en is ze opnieuw geland bij Arboris.

“Tanguy en Laverdure zijn weer terug bij het beroemde Escadrille van de ooievaars. Tijdens een van hun patrouilles gaat het ernstig mis, als een medepiloot plotseling krankzinnig lijkt te zijn geworden en het vuur opent op het verkeer op een snelweg. Omdat de Franse overheidsdienst die dit voorval moet onderzoeken een verkeerd spoor volgt, gaan Tanguy en Laverdure zelf op speurtocht, onder andere in Engeland waar een piloot ook vreemde dingen heeft gedaan. Ze beginnen te vermoeden dat de piloten iets ingespoten is, maar hebben niet door dat Laverdure daar inmiddels ook slachtoffer van is geworden. Pas als ook Laverdure zich oncontroleerbaar gaat gedragen wordt dat duidelijk, maar dan komt Tanguy voor een dilemma te staan: moet hij zijn vriend uitschakelen?”

Softcover: € 11.95

Hardcover: € 21.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.