Team Rafale 3 : Operatie Nexus One

Een Franse militaire satelliet met een ultrageheime kwantumprocessor – codenaam Nexus One – stort neer in de streek van Hindoekoesj, een bergketen op de grens tussen Afghanistan, Kasjmier en China. De luchtmacht eenheid die in Kirgistan is gestationeerd schiet in actie. De processor moet koste wat het kost teruggevonden of vernietigd worden voor iemand anders hem bemachtigd. Dat zou een ramp zijn voor de toekomst van de Franse militaire luchtvaart. Helaas vinden leden van de taliban het wrak van de satelliet. De Fransen onderscheppen een bericht waaruit blijkt dat ze het willen verkopen aan Anatoli Gurchev, een van de grootste wapenhandelaars van de wereld. En die wil er alles aan doen opdat de deal doorgaat. Het wordt een race tegen de tijd voor Tom Nolane, Jessica Nate en hun strijdmakkers …

Superspannend vliegtuig-strip met verhalen die dicht op de actualiteit zitten. Scenario van Frédéric Zumbiehl (Buck Danny Classic). Tekeningen van Loute (Alfa – Eerste wapenfeiten).

Softcover: € 7.95

Hardcover: € 15.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.