Texas Kid, Mijn Broer

In 2013 publiceerde Silvester het 64 pagina’s tellende Stripboekgeschenk, een gratis album voor een jaarlijkse actie. Daarin stond een voorproefje van dit verhaal waar Igor Kordey en Darko Macan aan werkten. Samen maken ze de reeks Marshal Bass. Nu publiceert Silvester het complete verhaal van maar liefst 224 pagina’s. Het verschijnt als een hardcover met stofomslag (39,95 euro) en ook als een luxe met een andere cover, linnen rug, een door Kordey gesigneerde ex libris op 50 exemplaren (79,95 euro).

“Dit is het verhaal van een vader en een zoon. Tomislav Brandt, de vader, beleeft een roerige jeugd vol oorlog, agressie en geweld. Na de oorlog bouwt hij een nieuw bestaan op als tekenaar van de stripheld Texas Kid. Het karakter is populair bij het volk en overleeft zijn maker. Jaren later beoefent zijn zoon Radovan hetzelfde beroep, maar als striptekenaar zal hij altijd in de schaduw van zijn vader blijven staan. Radovans leven verandert ingrijpend wanneer Texas Kid in levenden lijve bij hem voor de deur staat…”

Hardcover: € 39.95 - € 79.95 Luxe


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.