Thorgal Saga 2: Wendigo

Tweede one-shot van Thorgal in de in februari 2023 gelanceerde reeks Thorgal Saga. Wendigo is het werk van Corentin Rouge en Fred Duval als opvolger van Vaarwel Aaricia door Robin RechtWendigo speelt zich af na de terugkeer van de personages uit Zuid-Amerika in Tussen Aarde en Licht, deel 13 van Grzegorz Rosinski en Jean Van Hamme.

De inhoud van het verhaal: “Thorgal, Aaricia en Jolan zijn op weg naar huis vanuit het land Qâ, wanneer ze midden in een conflict tussen het Watervolk en het Bosvolk terechtkomen. Hun respectieve goden zijn razend en niets kan nog een oorlog voorkomen. Behalve misschien als er een pijl, gesneden uit het hout van de Levensboom, op de geduchte Wendigo wordt afgeschoten. Om Aaricia te redden, die zwanger is en gewond, heeft Thorgal geen andere keus dan partij te kiezen en zijn leven eens te meer op het spel te zetten voor de menselijke waanzin.”

Corentin Rouge is de tekenaar van onder meer de vierdelige reeks Rio en het straffe one-shot Juarez. Fred Duval kennen we voornamelijk van reeksen als Wonderball, Carmen McCallum, Travis, Hauteville House, Uur U, Nevada, West Legends en de topper Zwarte Waterlelies. Rouge en Duval maakten samen ook het XIII Mystery-album over Calvin Wax. Ze werkten dus opnieuw samen voor Thorgal Saga.

In eerdere updates maakten we ook andere samenwerkingen bekend. De komende jaren mag je je nog verwachten aan albums door Mohamed Aouamri en Antoine Ozanam, Christophe Bec en Valérie Mangin, Roman Surzhenko en Yann. Daarnaast zijn nog andere duo’s en auteurs gevraagd.

Softcover: € 14.99

Hardcover: € 22.99 - € 79.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.