Uitweg

De in 1985 in Jeruzalem geboren B.Carrot verhuisde in 2006 naar Amsterdam. Daarna verkaste ze naar Brussel om er studies te volgen aan de LUCA school of Arts waar ze cum laude slaagde voor graphic storytelling. Soul Food Comics publiceerde in 2020 haar albumdebuut Alle Dagen Ui na her en der gepubliceerde korte verhalen en illustraties. Inmiddels woont ze terug in Nederland, in Nijmegen. Haar meeste werk is sociaal en politiek geïnspireerd, zo ook Uitweg.

“Magda is een jonge Poolse lerares die graag binnen de lijntjes kleurt. Ze is zorgzaam, verantwoordelijk en heeft haar leven prima op orde. Maar dan raakt ze ongewenst zwanger… In het conservatieve, religieuze Polen is abortus strafbaar. Het taboe is er zo groot dat het onderwerp zelfs niet bespreekbaar is met vrienden en familie. Magda staat er alleen voor. Ze worstelt met haar schuldgevoel en de vele dubieuze oplossingen die het internet biedt. En ondertussen tikt de klok genadeloos verder…”

Hardcover: € 30,00


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.